Site Builder

Pár perces Stratégia kezdőknek

Egy megbízható Brókeren kívül csak egy dologra van szükségünk , olyan oldalra vagy programra ami lehetővé teszi nekünk a ’derivative oscillator’ nevű indikátort kezelni (pl.: freestockcharts) valamint amire még szükségünk van az a türelem.
Mely eszközöknél alkalmazható?
Ha ezt használva kereskedünk akkor nagyvállalati eszközökkel érdemes kereskednünk (pl.: Facebook, Amazon, Apple), vagy alacsony változékonyságú devizapárokra (pl.:USD/CAD, USD/CHF, NZD/USD) szintén jól alkalmazható ez a stratégia. 

Beállítások
A bemutatásnál mi a freestockcharts-ot használtuk amit letöltés nélkül is lehet használni de több indikátort csak letöltve érhetsz el. Mivel ez pár perces stratégia jelen példában mi 5 perces kereskedéssel mutatjuk be, vagyis grafikon időtávját is 5 percre kell állítanunk. Jelen példában mi Facebook eszközzel kereskedtünk. Első lépésnek az indikátorok közül válasszuk ki a ’derivative oscillator’ indikátort.
Ha ezeket a lépéseket megtettük valahogy így kell állnunk:
Ezek után van szükségünk a türelemre mert várnunk kell. Még jobb ha több devizapárra és részvényre beállítjuk ezt az indikátort mert érdemes cserélgetni őket.
Két dologra várunk:
Az egyik, hogy a derivative oscillator indikátorunk előjelet váltson. Tehát a lefele mutató oszlopok helyett jöjjön egy ami felfele mutat vagy fordítva. Ezen a ponton kell elkezdenünk figyelni.
A másik lépés a megerősítés: mikor már a második oszlop mutat az előzőkhöz képest ellenkező irányba
Amint ez a két dolog megtörténik érdemes az uj irányba pozíciót vásárolnunk. A megfelelő irány tehát azaz irány, amerre a derivative oscillator is változott. Jelen példában két lehetőség adott a kereskedéshez:

A grafikon alakulásán látható hogyha abban az időben nyitjuk meg a pozíciót ahogy azt a derivative oscillator indikátorunk második oszlopa is az ellenkező irányba mutat (vagyis 5 perccel az irányváltás után), akkor mindkét kereskedésünk sikerrel zárult volna. (hiszen egy-egy oszlop 5 perces intervallumot jelöl). Persze ez a Stratégia sem nyereséges minden esetben de az esetek többségében igen.

Ez a stratégia nem túl bonyolult mert ha ezt megértettük már alkalmazhatjuk is. Türelemre pedig azért van szükség mert a példánkban nagyjából 2,5 óra alatt kétszer nyílik lehetőségünk pozíciót nyitni persze ez is változó lehet. Ha tetszett a stratégia és kipróbálnád, itt tudsz magadnak Brókert választani.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy