Web Site Maker

Bármilyen Bináris Opciókkal kapcsolatos kérdéssel nyugodtan forduljatok hozzánk itt az oldalon vagy mailben az info@binariskereskedes.com on.

Kripto valuták a Bináris Opciók Világában

Az elmúlt években egyre több digitális fizető eszköz jelent meg a pénzügyi világban és ez bizony a bináris opciós kereskedésben sincsen másképp az egyre népszerübb kriptovaluták a bináris opciókkal kereskedőket is érintik.

Kripto Valuták a Bináris Opciók Világában
Kripto Valuták a Bináris Opciók Világában

Szóval mik azok a Kriptovaluták és mihez kezdhetünk velük a Bináris Opciós Kereskedésben?

A kriptovaluták, olyan kriptográfiát tartalmazó valuták illetve fizetőeszközök mellyek a biztonságos tranzakció érdekében titkosítással vannak ellátva. Besorolhatók ugyanakkor az alternatív vagy virtuális valuták csoportjába is.

A legismertebb kriptovaluta a Bitcoin amely 2009-ben elsóként jelent meg a pénzügyi világban és a tózsdén is. A bitcoin megjelenése óta számos kritovaluta bukkant fel még a piacon mellyek ugyanazt a működési elvet alkalmazzák. Ezeket a kriptovalutákat Altcoinnak nevezzük.

Miben különböznek a kriptovaluták?

A legnagyobb külöbnség a valuták és a kriptovaluták között hogy minden kriptovaluta decentralizált, ellentétben a hagyományos centralizált bankrendszerrel szemben. Ez azt jelenti hogy egy tranzakció vagyis pénzfogadás és/vagy pénzutalás két fél között decentralizáltan jöhet létre, tehát mindelféle központosítás nélkül. ennek ellenőrzését egy elosztott főkönyvi technologia teszi lehetővé az úgynevezett Blockhain. Ebben a rendszerben a biztonságot az integritást és a főkönyvek egyensúlyát a bányászok vagyis az erre létrejött közösség tartja fent. És hogy a bényészok miért vezetnék becsületesen a könyvelést? Mert hiszen pnzügyi érdekük fűződik hozzá.

A legtöbb kriptovalutát a tőzsdén és a bináris opciós kereskedésben is a nemesfémekhez hasonlíthatjuk hiszen úgy vannak tervezve hogy az idő múlásával csökken a kibocsátása a kitermelésből fakadó hiány miatt, és innen már érthető a bányász elnevezés is.

Ma már tóbb száz kriptovaluta elérhetó persze nem mindegyik vált olyan sikeressé mint a Bitcoin de néhányat érdemes felsorolnunk: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin

Kripto Valuták a Bináris Opciók Világában
Kripto Valuták a Bináris Opciók Világában

Kriptovaluta a Mindennapokban

Ma már vannak kritpvaluta alapu bankautomaták már magyaroszágon is, egyes országokban kifejezetten támogtják a kriptovaluta alapú fizetőeszközök használatát, Svájc és Japán az élen jár ebben.

Más országokban tiltják őket hiszen a hatóságok által nehezen lenyomozható. Kínában betiltották a kriptovalutákat.

Pénzügyi szakemberek aggodalmuknak adtak hangot hogy a kriptovaluták előre nem látható hatással lehetnek a világgazdaságra. Annyi biztos hogy a kriptovaluta alapon történő tranzakciók egyre népszerübbek hiszen 2017-ben már közel 900 kriptovaluta elérhető és napi átlagban 6 milliárd dolláros forgalmat bonyolitanak, tókepiaci összértékük pedig már meghaladja a 100 milliárd dollárt.

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy