Web Generator

Mire érdemes figyelni a Bináris opcióknál?

A bináris kereskedésről

A bináris opciókkal való kereskedés fix kifizetésű opciós ügylet amit online lehet csinálni. A legkönnyebb verzióban csak annyit kell eldöntened hogy a kereskedett devizapár, részvény árupiaci termék, vagy tőzsdei index az adott idő végén alacsonyabban vagy magasabban fog állni. A kereskedés idejét mi választjuk meg lehet percre, órára vagy akár napokra is opciót vásárolni. A kereskedés hozama a Bróker oldaltól függ de általában 70-90% között van. Ha a néhány százalékos éves banki kamatokat nézzük ez igen kedvező feltétel. És habár könnyűnek tűnik a valóságban egyáltalán nem az és természetesen van benne kockázat. Sokan vágnak bele a bináris opciós kereskedésbe mert hamar nagy hasznot remélnek és elveszítik pénzüket. Háttértudás nélkül senkinek nem ajánlom a bináris opciókkal való kereskedést.

Így néz ki egy bináris opciókkal foglalkozó kereskedési felület.

A minimális háttértudás vagyis hogy az alapfogalmakkal tisztában legyünk és biztosan kezeljük a kereskedési felületeket(ehhez vannak oldalak akik demó számlát biztosítanak pl.: IQOption) elengedhetetlen a sikeres kereskedéshez. Csakúgy mint egy saját charting megoldás hiszen a brókerek által biztosított grafikonok nem lesznek nagy segítségünkre ( bár van olyan bróker aki rendelkezik jó charting programmal), a charting programokat átnyálazva kezdőknek leginkább a freestockchart-ot ajánljuk.

Freestockcharts

Árfolyam elemzése

Általánosságban kétféle elemzési mód lehetséges az online bináris opcióknál. Az egyik a technikai a másik pedig a fundamentális. Erről a két elemzési módszerről sok információt találhatunk az interneten A lényegre hagyatkozva lentebb bemutatjuk ezeket.

Fundamentális elemzés

A fundamentális elemzés alapvetése, hogy minden kereskedett termék értéke abszolút módon meghatározható, mindenkori ára pedig konvergál ezen érték felé. Részvények esetében például vállalatértékelési metódusokra támaszkodva megpróbálja meghatározni egy adott vállalat értékét, különböző kvantitatív és kvalitatív információk alapján (a teljesség igénye nélkül például):

- árbevétel nagysága, növekedésének üteme

- mérlegben szereplő adatok

- P/E mutató

- várható sikerek.

- profit nagysága

- cash-flow

Forexnél ez persze máshogy működik hiszen nincs vállalat amit vizsgálhatunk, itt a vállalatok helyett az országok gazdasági helyzetét vesszük alapul, azok kvalitatív és kvantitatív adatai alapján.

Technikai elemzés

A technikai elemzés a fundamentálistól kicsit eltérő. Nem a vállalatot vagy az adott ország gazdasági állapotát vizsgálja, hanem az árfolyam ingadozásával és az azt vizsgáló indikátorral foglalkozik. Tehát a technikai elemzés kizárólag az árfolyam ingadozást veszi alapul és azzal dolgozik, míg a fundamentális pedig minden szempontot figyelembe véve igazodik az árhoz.

A technikai elemzéshez rengeteg eszközt tudunk használni, ezek közül a legtöbb az aktuális keresleti és kínálati viszonyokhoz igazodva próbálja meghatározni az árfolyam várható mozgását.

A Bináris kereskedés kezdése

A bináris opciókkal foglalkozó oldalak közül némelyik kínál lehetőséget hogy demószámlán (IQOption)gyakorolhassunk, ez igazából a kezelőfelület megismerésére is remek lehetőség ám attól mindenkit óvva intünk hogy ez alapján válasszon magának brókert. A legtöbb oldalon hogyha befizettük a minimum depositot akkor ez lehetséges. Ha belevágunk a kereskedésbe az alapok megismerése után még két dologra van szükség egy jó stratégiára valamint egy megbízható brókerre, a lentebbi gombokra kattintva mindkettő elérhető itt a binariskereskedes.com-on.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy