Mobirise Website Builder

Bináris Opciókkal Kereskedés Pszichológiája

Tudnunk kell hogy a bináris opciók alapjainak ismerete és a stratégiák használata nem tesz még minket sikeres kereskedővé, talán még ezeknél is fontosabb hogy türelemmel és higgadtsággal kereskedjünk. 

Miért van az hogy vannak akik nagy összeget keresnek a bináris opciókkal és vannak akik elbukják a befizetett összegüket újra és újra? Sok összetevője van a sikeres bináris opciókkal való kereskedésnek, de ezeket könnyen elsajátíthatjuk, viszont az egyik legfontosabb tényező az a pszichológia tényező.

 A pszichológiai tényező alatt pedig itt pusztán annyit értük hogy meg kell tanulnunk a realitás talaján maradva ésszerűen kereskednünk a bináris opciókkal! Tehát jelöljünk ki magunknak a kereskedés előtt ésszerű tartható és reális célokat. Ezzel arra szeretnénk utalni hogyha van egy 250 dolláros számlánk akkor ne próbáljuk meg már az első nap megduplázni a pénzünket, legyen mondjuk a célunk napi 40 dollár profit ami könnyen elérhető 1-2 órás kereskedéssel. Gondoljunk bele 1-2 órás munkáért több mint 11 ezer Ft az nem rossz órabér. És ha tartjuk magunkat a stratégiához szigorúan, nem növeljük a tétjeinket amíg a számlánkon lévő összeg nem duzzadt akkorára akkor elérhetjük céljainkat. Idővel ha már a tőkénk is akkora akkor a tétet is emelhetjük 10 dollárról 20 dollárra, és akkor a napi 40 dollárból már 80 dollár lesz ami egyre jobban hangzik igaz.

Viszont ehhez higgadtnak, türelmesnek és fegyelmezetnek kell maradnunk, az agyukkal kereskedjünk ne a szívünkkel. Sokan bukják el úgy a befizetett pénzüket hogy megrettennek ha egy vagy két trade nem zárul sikeresen és elkezdik növelni a tétjeiket, így nagyon egyszerűen le lehet nullázni a számlánkat. Sőt itt a binariskereskedes.com on azt valljuk hogy ha úgy érezzük nem megy akkor inkább aznap ne kereskedjünk. És nagyon fontos dolog amit nem tudunk eléggé hangoztatni hogy ne egy nap alatt akarjunk meggazdagodni még ha sok bináris opciós bróker reklámja erről is szól, gondolkodjunk hosszú távra, tervezzünk és építkezzünk szépen lassan akkor nagyon szép eredményeket tudunk elérni a bináris opciós kereskedéssel.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy