Mobirise Website Builder

Beszélegtés az IQ Option VIP Managerével

Polina Novokreshenova már több mint 1,5 éve dolgozik az IQoption Managerekénk. Polina az IQ Option olaszországi VIP ügyfelek account Managere. Korábban Rómában részt vett a Nemzetközi Gazdasági Fórumon ahol az IQ Optiont képviselte.


Polina melyek a leggyakoribb kérdések amivel hozzád fordulnak?

A kereskedők leggyakrabban a bónuszok, a kifizetés, a szabályzat, és az engedélyek után érdeklődnek.  

Vegyünk néhány kérdést és választ ami mindenkinek hasznos lehet aki használja az IQ Option oldalát.(szerkesztő)


Van e olyan hozzáférésed a fiókomhoz amivel befolyásolni tudod az opcióimat?

Nincs olyan technikai lehetőség amivel befolyásolni tudnám a kereskedők opcióit, nálunk az IQ Optionnél több mint 7 millió aktív kereskedő van és mindössze 200 alkalmazottja van a cégnek, tehát egyszerűen senki nem nézi és változtatja a chartokat. Továbbá minden hivatalos és nyomon követhető, és ellenőrzött kereteken belül működik.

Milyen ellenőrzésről van itt szó, honnan tudom hogy az IQ option nem fut el az én befizetett összegemmel?

Oldalunk hivatalos és bejegyzett a CySEC (engedély száma 247/14) és CONSOB (0008204/15). Bináris opciókkal kereskedni kockázatos, ezt mindig elmondom a kereskedőknek mint ahogy azt is hogy:

ne várjanak hirtelen gyors nyereséget

türelemmel kereskedjenek és mindig használják az elemzéseket

minden esetben teszteljék le a stratégiájukat a demó számlán, mielőtt élesben kipróbálnák


AZ IQ Option számlák biztonságosak, vagy fel lehet törni őket?

Nem régóta már két lépésben kell igazolnod magad mikor belépsz a fiókodba, természetesen a jelszavaddal és telefonon is ezzel biztosítva hogy csak te férj hozzá a fiókodhoz.


Milyen problémák lehetnek a regisztrációnál, visszaigazolásnál?

Csak akkor lehet probléma ha az ügyfél nem biztosította számunkra a megfelelő dokumentumokat, Gyakran kapunk hiányos dokumentumokat, vagy rossz minőségű fotókat a szükséges dokumentumokról amivel nem tudunk mit kezdeni. Fontos hogy minden ügyfelünk megfeleljen a Cysec követelményeinek, de igyekszünk segítőkészen megoldani az ilyen problémákat.


Hogy működnek a kifizetések?

Többféle kifizetésünk is van ha már használta a bankkártyáját és arra kéri ki a pénzét az ügyfél akkor a banki feldolgozás miatt 9 munkanapon belül jóváíródik az összeg a számláján. Ha e pénztárcára kéri ki az ügyfél akkor 3 munkanapon belül megérkezik az összeg a számlájára.


Végül mondanál pár szót az IQ Option versenyeiről?

Nos ezeken a versenyeken az ügyfelek ingyenesen részt vehetnek, és remek lehetőségük nyílik arra hogy összemérjék tudásukat a többi kereskedővel, és hogy demó számlán de mégis éles szituációban gyakorolhassanak kereskedni, csak javasolni tudom minden kereskedőnek kezdőknek és profiknak egyaránt.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy