https://mobirise.com/

Fabio Cannavaro: A bináris opciók az új szenvedélyem

2016. Júlisus 13-án IQ Option számára emlékezetes nap marad – a legendás Napoli és a Real hátvéd Fabio Cannavaro - együttműködési megállapodást írt alá. A megállapodás szerint, a világ egykoron egyik legjobb játékosa belép a bináris opciók világába és kereskedni fog az IQ Option oldalán.


"Ha bárki azt mondta volna nekem hogy bináris opciókkal fogok kereskedni valószínűleg kinevettem volna”- mondja Cannavaro. De jobban megismerkedve a bináris opciókkal kiderült hogy nem is annyira bonyolult mint gondoltam." Ráadásul az IQ Option oldalán számomra minden szinte az első pillanattól teljesen kézenfekvő volt és könnyű használni.”

Cannavaro kiemelten fontosnak tartja az IQ Option platformjának előnyeit. "Személy szerint, vonzott az IQ Option innovatív hozzáállása és a magas szintű technológia amit az oldal használ, és mindezt könnyen átláthatóan", folytatja.

"Most egy új szakasz kezdődik az életemben, az első, egyre mélyebben ásom bele magam a bináris opciókba és sajátítom el a tudást ahhoz hogy megkezdhessem a karrierem, mint a kereskedő az IQ Optonnál."


Hosszú éveken keresztül Fabio Cannavaro a profi futballban megszokhatta a kiélezett szituációkat. "Régóta tudom hogy azóta hogy a legjobbat nyújtsam sokat kell dolgoznom. És a siker érdekében mindent meg kell tenni. A fociban sokat kellett edzeni a bináris kereskedésben pedig sokat kell képeznem magam hogy a legjobbak közé tartozzak. "

Az olasz bajnok saját tapasztalatából tudja, hogy mik azok a merész döntéseket. "Ha sok forog kockán, akkor kell valaki akire tudsz támaszkodni. A bináris opciók világban való kereskedés nagy kockázattal de magas nyereséggel jár, és itt támaszkodnak IQ Option "

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy