Website Creator

Mi alapján válasszunk Brókert?

Brókert választani nem olyan egyszerű mint azt elsőre gondolnánk. A mostanság több mint 400 Bróker közül nem könnyű kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Igyekszünk segíteni hogy milyen szempontokat tartsunk vegyünk figyelembe Brókerünk megválasztásánál.

1. Megbízhatóság

Az első és alap szempont amit leginkább szem előtt kell tartsunk. Hiába ajánl nagyobb bónuszt vagy jobb százalékot egy- egy oldal hogyha nem tudod kivenni a profitod.

Hogyan tudjuk eldönteni hogy egy bróker megbízható e vagy sem? Először is érdemes magunknak utána olvasni fórumokon egyéb oldalakon. Mi igyekszünk itt a binariskereskedes.com-on összeszedni a legtöbb megbízható brókert. Sajnos sok oldal nem megbízható sőt egyenesen csak arra hajt hogy kihúzza a pénzt a zsebünkből

2. Felhasználási feltételek

Amit érdemes átnéznünk az általános szerződési feltételek. Ezt a legtöbb oldal alján fel is tüntetik. Érdemes tájékozódni a be és kifizetési feltételekről a legtöbb oldalon az egyszeri havi kifizetés ingyenes ezen felül a kifizetéseknek díja van.

A bónusszal kapcsolatos dolgokat különösen nézzük át milyen feltételekhez kötik a bónuszt? mekkora kereskedést kell lebonyolítani a kifizetéshez stb... Általában a minimum befizetés 200-250 dollár szokott lenni a legtöbb oldal ehhez 30%-os bónuszt kínál. A bónuszt a számláról soha nem vehetjük ki de a bónusszal szerzett profitot azt igen ezt is feltételhez kötik ami Brókerenként változik, ez azt jelenti hogy a bónusz x-szeresét el kell érnünk kereskedési forgalomban.

Kereskedőtől függ de a bónusz nem mindenkinek éri meg amennyiben nem akarjuk magunkat kötni a bónuszfeltételekhez ezt a regisztrációnk után a befizetés előtt minden oldalnál tudjuk jelezni.

3. Kereskedési lehetőségek

Amit még szem össze kell vetnünk hogy milyen eszközökkel akarunk kereskedni és hogy az adott Brókereknél milyen eszközökkel tudunk kereskedni. Ez mondjuk már inkább a rutinosabb kereskedőknél feltétel a népszerű devizapárok, nagyvállalati részvények az összes oldalnál elérhetők.

4. Felület és ügyfélszolgálat

Meg kell vizsgálnunk hogy az adott bróker milyen platformot használ milyen az ügyfélszolgálata. A platform minőségén két főszempontot tartsunk szem előtt. Az egyik fontos hogy mennyire átlátható használható a kereskedési felület a másik pedig hogy technikailag mennyire jó,jól frissíti e az árfolyamot nem késik stb... Az ügyfélszolgálatnál az elérhetőséget, hozzáértést és hozzáállást nézzük.

5. Saját igényeink

És végül de nem utolsósorban a saját magunk kereskedéséhez mérten legjobb feltételeket kínáló Brókert válasszuk. Mivel kereskednénk? Milyen időtávon? Hétvégén is szeretnénk kereskedni? Beszélünk e angolul vagy egyéb nyelvet? Csak magyar felület jó?

Itt az oldalon igyekszünk ezek a szempontok alapján a legjobb és legmegbízhatóbb Bináris Brókereket összegyűjteni ezeket a Brókerek gombra kattintva elérheted.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy