Mobirise Web Maker

MIK AZOK A BINÁRIS OPCIÓK?

A bináris opciók egy online kereskedési forma. Általánosságban a lényege, hogy egy adott eszköz áráról el kell döntened, hogy egy jövőbeli időpontban magasabb, vagy alacsonyabb lesz-e a jelenleginél! Siker esetén a visszafizetés fix, jellemzően 65-85% ez brókeroldaltól függ.

MIK AZOK AZ ESZKÖZÖK?

Eszköz a legtöbb brókercég esetében négyféle lehet: részvény (pl. Apple), devizapár (pl. USD/CHF), tőzsdei index (pl. DAX) és árupiaci termék (pl. olaj). 

MIT JELENT EZ A ’JÖVŐBELI IDŐPONT’?

Ezt a brókercég adja meg. Vagy egy abszolút módon rögzített időpont (pl. holnap 12.00), vagy a trade megnyitásához képest relatív módon rögzített (pl.1- 5 perc elteltével).

KIK AZOK A BRÓKERCÉGEK?

A brókercégek azok akiknél kereskedni tudunk manapság több mint 400 bináris brókercég közül tudunk választani.

MENNYIT LEHET EZZEL KERESNI?

 Ha eltalálod, hogy merre mozdul a piac, pl. csökken az árfolyam és te put kerekedési pozíciót nyitottál, akkor függetlenül attól, hogy mennyivel magasabb az árfolyam a lejáratkor, fix profitot kapsz a befektetett kereskedési összegedre. Ez a fix profit a legtöbb brókernél 65-85% körül mozog. Tehát ha nyitsz egy put pozíciót az EUR/USD eszközre, 3 perc lejáratra, mondjuk 1.1230-as kötési árfolyamon és 3 perc múlva az árfolyam legalább 1.1229, akkor a befektetett összeged 65-85%-át megkapod profitként. Ha 5 dollárt fektettél be, akkor kerestél 2-3 dollárt 3 perc alatt. Ha 100 dollárt, akkor kerestél 2-3000 dollárt 3 perc alatt.

CSAK ENNYI? EZ TÖK EGYSZERŰ!

Annak tűnhet. Viszont ne tévesszen meg senkit. Mert nem olyan könnyű megbecsülni az árfolyam mozgását. Illetve másodpercre pontosan a lejáratkor élő árfolyam él, az, hogy előtte, vagy utána 5 másodperccel „igazad lett volna” semmit nem jelent.

Ha stratégia és alaptudás nélkül tippelgetünk az nem más csupán szerencsejáték. Ha szerencsejátékra vágysz, akkor javasoljuk, hogy inkább pókerezz. Viszont, ha értesz a bináris opciókhoz, akkor nincs szükséged óriási árfolyammozgásokra, se tőkeáttételre, hogy szép profitot termelj.

HOGY TUDOK BEFIZETNI?

A legtöbb bróker többféle módon is lehetőséget nyújt a befizetésre. Bankkártyát gyakorlatilag mindenhol elfogadnak. Ezen túl főleg banki utalás, skrill, neteller, egyéb paysafe módszerek jönnek szóba.

HOGYAN MŰKÖDIK A KIFIZETÉS?

Általában banki utalással, mely a legtöbb helyen havonta egyszer ingyenes. Pénzmosás elleni szabályozások miatt a legtöbb bróker személyes adatok valamilyen módú igazolását kötelezővé teszi.

HOGYAN KELL ADÓZNI UTÁNA? 

Az ellenőrzött tőkepiaci ügyletekből (ETPÜ) származó jövedelmet személyi jövedelemadó terheli. A bináris opciós kereskedés is ETPÜ-nek minősül, tehát 16% szja az utána fizetendő adó. Az adó alapját az adóévben elért profit (nyereség-veszteség) jelenti, adókiegyenlítéssel lehetséges az adóalap csökkentése.

MEGBÍZHATÓK-E A BRÓKEREK?

Ha megbízható brókert választasz, igen. De sajnos, mivel viszonylag új és csábító kereskedési forma a bináris opciók, sok csaló szereplő jelent meg a piacon. Részben ennek okán is hoztuk létre ezt az oldalt, hogy segíthessünk a megbízható Brókerek megtalálásában illetve a megfelelő háttértudás megszerzésében.

MIÉRT ÉRIMEG EZ A BRÓKEREKNEK?

Ha tisztességesen működik, mindent legálisan működtet és minden kereskedőt kifizet, amikor kéri; még akkor is több millió dollár a havi bevétele. 

KIK A MEGBÍZHATÓ BRÓKEREK?

Segítségül mi átvilágítjuk a brókereket és egyéb szempontok alapján össze is gyűjtjük nektek.

MILYEN STATÉGIÁVAL KERESKEDJEK?

Igyekszünk összegyűjteni a leghatékonyabb és legegyszerűbb stratégiákat.

Iratkozz Fel Hírlevelünkre

Thanks for filling out form!

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy