Mobirise Website Maker

Egyperces Stratégia

A legtöbb Brókernél már elérhető az egyperces kereskedés sőt van olyan akiknél már 30 illetve 45 másodperces opciókat is lehet vásárolni. Elsősorban nem ezt a kerekedési időt javasoljuk hiszen ilyen rövid távon nagyon nehéz meghatározni hogy hogyan fog állni az árfolyam. 

Azonban mivel nagyon sokan kereskednek 60 másodperces idővel ezért egy stratégiát szerenénk bemutatni amit használni lehet ilyen rövid távon is. 

Alkalmazás

A leginkább változékony időszakban a legváltozékonyabb eszközökön érdemes alkalmazni. A grafikonunkat 1 perce kell állítani. A kereskedéseinket 1 és 2 perces lejárati idővel javasolt indítani. 

Beállítások

Charting programként a példában a freestokcharts-ot használtuk. Eszközként a példában az NZD/USD párt használtuk, egy perces opcióval, indikátornak a MACD-ot használtuk. Az ‘Add Indicator’ menüpontra kattintva be tudjuk állítani a MACD-ot. Amikor hozzáadtuk két vonal jelenik meg a grafikonon a MACD (mozgóátlag konvergencia-divergencia) illetve a másik egy exponenciális mozgóátlag.

A grafikonunkon a két vonalunk metszéspontjánál kell figyelni. Az indikátorunk időtávját át kell állítani, a MACD alapból 12-16 periódust vizsgál de nekünk 9-20 ra van szükségünk ennél a stratégiánál, az exponenciális mozgóátlagunkat pedig 9-3 ra kell hogy beállítsuk. És hogy átláthatóbb legyen a grafikonunk érdemes a két vonalunkat is különböző színűre állítani. Ha ezekkel megvagyunk valahogy így kell kinéznie:

Stratégia

A metszéspontoknál kell elkezdeni figyelni. Ha alulról metszi az MACD az átlag vonalát, call trade jöhet szóba; míg fordított esetben put. Pozíció nyitás előtt figyelembe kell vennünk hogy a metszéspont feletti gyertya egyezik e a MACD által mutatott viselkedéssel. Amennyiben alulról metszi a MACD a mozgóátlagot akkor az emelkedő árfolyamot jelent, tehát itt zöld gyertyát és emelkedő árfolyamot kell látnunk. Ha pedig árfolyam csökkenést mutat akkor piros gyertyát kell látnunk, valahogy így:

Freestockcharts

A fenti ábrán mindig jó irányt mutatott nekünk ez a stratégia persze ez nincs mindig így sajnos. Ha megtetszett a stratégia itt tudsz magadnak megbízható Brókert választani! 

A Bináris kereskedés kezdése

A bináris opciókkal foglalkozó Brókerek közül némelyik kínál lehetőséget hogy demószámlán gyakorolhassunk, ez igazából a kezelőfelület megismerésére is remek lehetőség ám attól mindenkit óvva intünk hogy ez alapján válasszon magának brókert. A legtöbb oldalon hogyha befizettük a minimum depositot akkor ez lehetséges. Ha belevágunk a kereskedésbe az alapok megismerése után még két dologra van szükség egy jó stratégiára valamint egy megbízható brókerre, a lentebbi gombokra kattintva mindkettő elérhető itt a binariskereskedes.com-on.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy