Mobirise

Mi is az a Bináris opció?

A Bináris kereskedés alapjait könnyű megérteni vagy eltaláljuk a jövőbeni árat hogy alacsonyabb(put) vagy magasabb(call) lesz vagy nem. De szeretnénk többet megtudni bináris opciókról, mik azok, kik ők, és miért kereskednek velük az interneten. Olvassa el az alábbi cikket és megtalálja a választ ezekre a kérdésekre.

Minden Bináris opciós kereskedés előre meghatározott idejű. Valamint minden bináris kereskedésnek három kimentele lehet: “In-the-money” (=sikeres kötés), ebben az esetben az előre meghatározott profittal bővül a számlánk, “out-of-the-money” (=sikertelen kötés), sajnos ebben az esetben elvesztettük a befektetett összeget, valamint nem túl sokszor de előfordulhat “at-the-money”(=a kötés pillanatában rögzített ár egyenlő a lejárati árral) pozícióban is, ebben az esetben visszakapjuk a befektetett összeget tehát nem vesztettünk de nem is profitáltunk.
Fel/Le (HIGH/LOW) – Ez egy olyan instrumentum, melyet a trader arra használ, hogy megállapítsa, az adott eszköz értéke a megcélzott ár alatt vagy felett lesz lejáratkor.
Kívül/Belül (IN/OUT OF BOUNDARY)- egy instrumentum, mellyel a kereskedő a kereskedett eszköz értéket vagy azon belül vagy azon kívülre várja (ezt a magasabb vagy alacsonyabb kötési ár alakítja ki).
Érinti/Nem érinti (Touch/No Touch)- egy olyan instrumentum, melyet a kereskedő arra használ hogy a kereskedett eszköz eléri e a célként megjelölt árat (Touch/érinti), Illetve ugye ellenkező esetben (no touch/ nem érinti) a célként kijelölt árat.

Egy egyszerű példa:

Tegyük fel, hogy hogy 80%-os hozamot kínál a Bináris Brókerünk
Úgy döntünk, hogy 200USD-al vásárolunk magunknak poziciót az EUR/USD devizapáros eszközön. 
EL kell döntenünk hogy az általunk meghatározott idő (1 perctől akár 15 napig is kereskedhetünk) végén alacsonyabb vagy magasabb lesz az eszközünk állása.
Az időszak kiválasztása és a helyes irányválasztásával a kereskedést  a 80% hozammal  azaz 160 dollár profittal zárhatjuk.
Most már sok pénzügyi eszköz áll rendelkezésre ami lehetővé teszi hogy jó döntést hozzon piaci szokásoknak megfelelően – semmiképp nem tanácsoljuk az embereknek hogy vakon indítsanak licitálást mint a ruletten-("a bináris kereskedés egyfajta szerencsejáték?"a válasz nem) Rengeteg  lépés van amit megtehetünk hogy minimalizáljuk a kereskedésünk kockázatát, mindenképpen legyen stratégiánk illetve használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket is.

Természetesen a rendelkezésre álló eszközökkel és stratégiákkal is van kockázat a Bináris kereskedésben de ezeket használva minimalizálni lehet a kockázatot. 

Tehát mire is kell odafigyelni lépésről lépésre:

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy