Mobirise Web Maker

A bináris opciók szerencsejáték vagy pénzügyi eszköz

Bináris opciók egy kényes téma ebben a pillanatban a világban, rengeteg információt találni az interneten, és nagyon sok olyan cikket ami elrettenti az embereket a bináris opcióktól, ezt a cikket azért írom hogy kicsit átláthassa mindenki mi is a különbség a szerencsejáték és a bináris opciók között. Egyes országokban a rendszabályozók sem tudják hova sorolják a bináris opciókat, mint a pénzügyi eszköz vagy a szerencsejáték. 

A szótár szerint, szerencsejáték definíciója "fogadni egy bizonytalan kimenetelű eseményre". Vagyis a szótár szerint a mai pénzügyi világban nincs olyan pénzügyi kereskedés ami nem lenne szerencsejáték? Igen ha csak a kereskedelem kimenetelét nézzük az szerencsejáték. Ha viszont fundamentálisan vagy technikailag elemezzük a dolgokat és stratégiát kidolgozva kereskedünk akkor már nem szerencsejátékról beszélünk hanem kőkemény profitról.

Kockázat mindig lesz, és minél nagyobb a kifizetés annál kockázatosabb egy befektetés. A bináris opciók kereskedésének profitja magas de mellette a kockázat is állandó. Mindig csak annyit érdemes befektetni amit még kockáztathatunk hiszen annyit veszíthetsz amennyit befektettél.


Hogy hasonlít e egy bankbefektetéshez a bináris opciókba fektetni? Nem semmilyen szinten sem profitban nem. Egy bankbefektetés hosszú távon is alacsony kockázattal és alacsony hozammal jár. Egy bináris opciós trade lehet akár egy perces normál kockázattal és 80% os hozammal.

Amikor elkezdesz a bináris opciókkal kereskedni, fontos hogy kérdezd meg magadtól:

Miért kereskedek bináris opciókkal? Ha minden tudás és stratégia nélkül ülünk le kereskedni akkor az szerencsejáték, ha képezzük magunkat stratégiákat használunk dolgozunk ki az kereskedés.

Vessünk egy pillantást nézzünk néhány példát, hogy mi a különbség a szerencsejáték és a kereskedés között.

1.Szerencsejáték: a játékgépek a kaszinóban. Ez egyértelműen a szerencsejáték, Ha eleget játszol akkor mindig a kaszinó nyer.

2. A bináris opciók egy olyan rendszer, ahol megfelelő tudással pozitív kimenetel várható. Ez egyértelműen a kereskedelem és nem szerencsejáték, még akkor is ha az események kimenetele teljes bizonyossággal meg nem jósolható.(ez a kockázat)

Összefoglalva, ha nem létezik olyan kereskedelmi rendszer, amelynek kimenetele várhatóan pozitív(bináris opciók), akkor a szerencsejáték és a bináris kereskedés nem ugyanaz. Miért? Mivel a bináris opciókkal kereskedés tartalmazza a kockázatkezelést, a technikai (indikátorok) és történeti (hírek) elemzését.

Fejleszteni kell a kereskedési rendszerünket, stratégiákat kialakítani vagy használni. 

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy