Mobirise Web Builder

B.O.S.S. Indikátor

Grafikonokat bámulni órákon át fárasztó és unalmas, és nehéz megtalálni azt az alkalmat amikor érdemes pozíciót nyitnunk. A grafikonokat nézve utólag persze könnyűnek tűnik a dolog de amikor az aktuális alkalmakra várunk nem is olyan könnyű igaz? Könnyen frusztrált lesz így az ember és elkezd könnyelműen kereskedni aminek sosincs jó vége. Ebben tud segíteni nekünk a B.O.S.S. indikátor.

Mi az a B.O.S.S.?

A B.O.S.S. a binary options statistic signals rövidítése. Valójában a MetaTrader egyik kiegészítjőkéről van szó. A MetaTrader minden bináris opciókkal foglalkozó brókertől független, amit az SAS Neturino fejlesztett. A B.O.S.S. indikátor lényegében statisztikai alapon becsüli meg hogy az adott árfolyam magasabban vagy alacsonyabban lesz e az adott idő végén. A becslését százalékos formában jelzi. Az értesítéseit rengeteg formában el tudja neked küldeni (email...).

Alkalmazhatósága

Jelenleg 7 devizapárra használható, 6 időtávon. A devizapárok: EUR/USD, GBP/USD, AUD/USD, NZD/USD, USD/CAD, USD/CHF, USD/JPY; az időtáv pedig 1 perc, 5 perc, 10 perc, negyed óra, fél óra és egy óra lehet.

Az installálás nagyon egyszerű, belépés után be kell állítani, hogy hány százaléknál küldjön neked jelzést. Alapból 57%-ra van beállítva, ugyanis a legtöbb bróker által biztosított kifizetéseknél nagyjából 57% hit rate-re van szükséged a profitábilis működéshez. Számolj utána nyugodtan, 56-57% körüli értéket kell, hogy kapj! Ez a beállítás teljesen szabadon állítható de érdemes 57-65% között maradni. 75-80%-os erősségű jelzést nagyon ritkán produkál a szoftver, működési módjából fakadóan ezért ha ez alapján kereskedsz érdemesebb az alacsonyabb beállítás hogy több jelzést kaphassunk

Szerencsére látható hogy milyen átlaggal dolgozik a B.O.S.S. ez ad egy fajta bizalmat. Sikeres jelzés esetén a B.O.S.S. egy pipát, sikertelen jelzés esetén pedig egy X-et illeszt az általa kezelt MetaTrader grafikonra. 

Hogyan működik és hogyan használd érdemes használni?


A B.O.S.S. indikátor készítő leírása alapján egy ‘machine learning’ módszert használ, amit NNP-nek hívnak (neural network programming). Összefoglalva: a B.O.S.S. készítése során az elérhető devizapárokon nagyon nagy mennyiségű múltbeli adatra vetítve megnézték, hogy melyik indikátor (legyen az MACD, mozgó átlag, Bollinger-szalag, RSI stb.) hogyan viselkedett. Vagyis azt vizsgálták hosszú időre visszatekintve, hogy hogyan alakult az árfolyam és a különböző indikátorok egymáshoz képest. Ebből több tízezer soros adatbázist építettek, melyben aztán megpróbáltak szabályszerűségeket, mintákat, egybeeséseket keresni (vagyis lényegében empirikusan igazolni az indikátorokat). Ezekből a mintákból számítja a B.O.S.S. algoritmusa a statisztikai valószínűséget, hogy egy-egy következő gyertya milyen irányba fog alakulni tehát hogy merre kell poziciót nyitnunk szerinte. Ez a fajta machine learning nem annyira különleges, mint hangzik, sok területen használják ma már.

A B.O.S.S. nem olcsó. A program alapára 250 USD, e mellé még egyéb kiegészítő plugineket is is elérhetünk elég olcsón. 

Kelleni fog hozzá a MetaTrader. Használható a MetaTrader4, illetve MetaTrader5 verzióval egyaránt. Mind a kettőt megtalálod a MetaQuotes hivatalos honlapján, ahonnan ingyenesen letöltheted. Ne máshonnan letöltött verzióval kísérletezz, mert bizonyos brókereknél lévő alternatív verziókkal nem kompatibilis.

A MetaTraderen belül, ha kell, nyissunk egy demó számlát. Ez néhány kattintással megtehető.

Sokat teszteljünk és gyakoroljunk! Állítsuk be az indikátort kedvedre és tapasztald ki, hogyan működik, mielőtt az első jelzésére élesben nagy összegben kereskednél! Vesd össze saját elemzéseddel és stratégiáiddal! Használd egy olyanfajta szignálként, ami felhívja a figyelmed, hogy mikor érdemes odanézned a grafikonjaidra, így lerövidítve az első bekezdésben leírt valóban idegőrlő, tétlen várakozás időtartamát.

A B.O.S.S. indikátort ára 250 USD + adók. Amennyiben megtetszett itt tudod megvásárolni, vagy tudsz magadnak Brókert választani első lépésben.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy