Mobirise Web Creator

Stockpair Bináris Opciós Bróker

A Stockpair oldal a Nextrade Worldwide Ltd. tulajdona, mely – mint a legtöbb bináris opciós bróker ciprusi bejegyzésű, természetesen CySEC engedéllyel rendelkező és az eu-s szabályozásnak teljesen megfelelő vállalkozás. Honlapjukon korrekt módon megtalálható, hogy mely országokban és milyen egyéb felügyeletnél vannak engedélyeztetve. Még átláthatóbbá téve az működésüket linkesítve összeszedték egy aloldalra az összes európai országban működő oldalukat. És ha probléma akad velük, melyik hatósághoz lehet fordulni. A honlapjukon az ‘EU Regulated’ gombra kattintva lehet megtekinteni ezt a listát.

Kicsit utána olvasva és kutakodva sem találunk semmi negatívat az oldalról ezért elmondható hogy a Stockpair egy megbízható bináris opciós bróker. Legalább ilyen átláthatónak, leinformálhatónak és tisztának kéne lennie az összes ebben az iparban dolgozó bináris brókernek de sajnos ez ritka.

A másik szempont ami miatt kilóg a többiek közül felfelé, az a platform. Minden bináris opciós bróker használ egy úgynevezett platformot, ami az egész Bináris kereskedés lelke hiszen itt kereskedhetünk ezt használjuk. Valamennyi Bináris Bróker egyszerübb megoldással él (például megveszi egy másik brókertől, vagy egy erre specializálódott cégtől). Nem így a Stockpair, aki saját platformot fejlesztett, amit csak kizárólag ők használnak. Ráadásul technikailag annyira jól sikerült a platform hogy versenyelőnyben vannak a többi brókerrel szemben ezért nem is értékesítik tovább. A bináris opciókkal foglalkozó brókerek platformjainak tesztelése után az alábbi képen látható sorrend alakult ki amit egy erre specializálódott cég végzett.

Az ábráról ismerős lehet az anyoption (ezt használja az Anyoption), a Tech Financials (ezt használja az OptionFair), vagy a Panda (ezt használja a Metatrader, illetve a CT Option is). Ha kicsit mélyebre ásunk a kutatásban megtaláljuk a Spotoptiont mivel ezt ma már több mint 200 Bináris Opciós Bróker használja platformként (pl. Banc de Binary, BD Swiss, stb.). 

Mit jelent ez az egész? Néhány Bináris  Brókerrel kapcsolatban olvasható, hogy néha bosszantó, hogy az nem teljesít egy-egy megbízást, késik néhány másodpercet, csúszik a grafikon... És itt köszön vissza a platform fejlesztésének a minősége hiszen a gyengébb fejlesztésűeknél előfordulnak technikai problémák; minél jobb, annál kevesebb a gond. A technikai problémák pedig nagyon idegesítőek lehetnek ha az embernek a pénzéről van szó.  

A másik pozitív dolog ami a Stockpair platformjával jár az a kiegészítő szolgáltatások (pl. Trade4me, Signalpush, stb.) Ezért ha efféle eszközökkel vagy kiegészítőkkel szeretne kereskedni a Stockpair remek felületet nyújt ehhez.

Kezelhetőség, ügyfélszolgálat, mobilalkalmazás

Habár a Stockpair sok nyelven elérhető sajnos a magyar nincs köztük. De maga a platform az egyik legátláthatóbb, sőt ezen a téren több díjat is nyert az oldal. Persze ezeket a díjakat fenntartással kell kezelni de annyi biztos hogy a Stockpairnél remek, átlátható és megbízható felületen dolgozhatnak a bináris opciókkal kereskedni vágyók.

A Stockapirnek van pár remek extra szolgáltatása is ezeket be is mutatjuk. Rendes ügyfélszolgálattal rendelkezik amely elérhető telefonon, mailen és chaten is. És természetesen mind iPhonera mind Androidra rendelkeznek mobil alkalmazással, ami ingyen letölthető.

Trade típusok, minimum trade, és return összege

BINARIES: a hagyományos call/put típusú trade. Return 78% – 85% között ingázik, refund nincsa Stockpairnál. Minimum trade összege szabadon választható, maximum trade pedig az account egyenlegének nagyságától függ. Lejárati idő a 60 másodperctől egészen a 150 napig választható.

PAIRS: két, nem deviza alapú instrumentum (részvény, eszköz, árupiaci termék) egymáshoz viszonyított relatív teljesítménye (értsd százalékos változása) a trade alapja. Nagyjából, mint a devizapárok esetében, csak minden mással, ami nem devizapár. Ez a trade típus a Stockpair specialitása, innen is a brand neve. A jobb relatív teljesítményű (vagyis nagyobb százalékos növekedésű) instrumentum a nyertes az adott párból. A lejárat lehet aznap, adott hét, vagy adott hónap. A return nagymértékben ingadozik, attól függ, milyen időtávon és melyik párról beszélünk. Lehet 10 % és 180% egyaránt.

A Stockpair további előnye, hogy minden befektetési lehetőség kisebb grafikonja alatt van egy linkesített gomb, “Technical Analysis” néven

Ez az eszköz nem nyújt igazából sok extrát, Bollinger-szalagokat, RSI-t, egyszerű mozgóátlagot és support/resistance vonalakat láthatsz csak az ábrán; az egész manuálisan frissithető. Ezeket nézhetjük napi , heti illetve havi időintervallumban. Amennyiben profi kereskedőként valami jobb charting programot használunk akkor nem fogunk élni ezekkel a lehetőséggel viszont kezdő kereskedőknek remek lehetőség megismerni ezeket az eszközöket.

Eszközök amikkel kereskedhetünk a Stockpairnél

A kereskedhető eszközök listája természetesen függ attól, hogy milyen trade típuson, a nap melyik időszakában, milyen lejáratra vonatkozó pozíciókról van szó. Elég nagy a választék a Stockapirnál:

Devizapárok: EUR/USD, GBP/USD, EUR/GBP, USD/CAD, AUD/USD, USD/CHF, USD/JPY stb.

Árupiaci termékek: arany, ezüst, olaj.

Részvények: vegyes kínálat, több tőzsdéről összeválogatva. Megtalálhatsz amerikai és európai nagyvállalatokat egyaránt.

Indexek: NASDAQ, DAX, Dow Jones, FTSE, stb..

A pénzkivétel módjai: lényegében bármi lehetséges a PayPal-on kívül (utalás, bankkártya, paysafe rendszerek, stb.). A kifizetés (withdraw) jellemzően banki utalással történik, de kérhető más módokon is. Mint mindenhol ez 1-2 munkanap a vállalat határidejük a folyamat lebonyolítására, az utalás pedig 3-5 munkanap alatt teljesül. 

Pozitívum

kiváló platform, valószínüleg a legjobb kezelőfelület, átláthatóság, hivatkozott szabályozó hatóságok, engedélyezési szám feltüntetése, technikai elemzés funkció, különleges trade típusok (pl. pairs), kiválóan passzol a legtöbb szignál/egyéb szolgáltatáshoz

Negatívum

angoltudás nélkül nehezebben használható, csak magas befiztéstől elérhető (200usd)

Kinek Ajánlott

A Stockpair – amennyiben nem okoz gondot hogy magyar nyelven nem elérhető – az egyik legjobb választás. Remek felület jó segédprogramok és megbízható Bináris Opciós Bróker

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy