Mobirise Web Page Builder

Optionbit

Átvilágítás, Megbízhatóság

Az Optionbit/Algobit márkanév, az üzemeltető céget Novox Capital Ltd.-nek hívják. A kedvező adózási lehetőségek miatt a Novox Capital(mint a legöbb bináris kereskedő cég) Cipruson van bejegyezve. természetesen CySEC engedéllyel rendelkező és az eu-s szabályozásnak teljesen megfelelő vállalkozás. Az Optionbiten kereskedők ingyen használhatják az Algobitet amely egy remek szignálszolgáltatás illetve extra. Egy regisztrációval mind az Algobit mind az Optionbit elérhető.

Amennyiben utána kutatunk az Optionbitnek fórumokon és egyéb oldalakon azért találunk negatív tapasztalatot. ezek pár évvel ezelőtti nagyrész felhasználói félreértésből fakadnak (pl.: “nem kaptam meg a csak magasabb befizetés mellé járó bónuszt az alap befizetésem mellé”)amik a megfelelő kommunikációval elkerülhetők. Manapság az Optionbit több mint 250 ezer aktív felhasználóval rendelkezik. Ami azt is jelenti hogy az Optionbit egy megbízható oldal hiszen nem rendelkezne ennyi aktív felhasználóval ha nem férnének hozzá a pénzükhöz.

Az oldal tesztelése során semmilyen negatív tapasztalat nem ért minket. Másik szempontból pedig nem véletlenül rendelkezik működési engedéllyel illetve ekkora ügyfélbázissal


Kezelhetőség, Ügyfélszolgálat, Mobilalkalmazás

Mind az Optionbit mind az Algobit felülete könnyen átlátható és kezelhető. Amire oda kell figyelnünk hogy a legtöbb platformon a grafikonok pontatlanok, csúsznak nem javasolt a használatuk, addig az Algobit esetében szerencsére ez nem igen forul elő elég pontos. 

Ami jó hír az Optionbit rendelkezik magyar ügyfélszolgálattal akik készségesen állnak a rendelkezésünkre. Természetesen ingyen elérhető mobilalkalmazással rendelkezik iPhonera és Androidra is.


Kereskedési felület

Az Optionbit kereskedési platformja a Tradogolic könnyen átlátható, és használható. Jó elrendezésü ezért mind a rutinosabb mind az ujonc kereskedőknek könnyen átlátható. Az Optiobit egyedülállóan lehetőséget nyújt a már megnyitott pozíciók idejének megváltoztatására is, ezzel a kereskedés kockázatát lehet csökkenteni. A kereskedhető eszközök tárháza is igen nagy: 26 devizapár (pl. USD/Bitcoin), 40 részvény (pl. Alibaba, Facebook, Morgan Stanley), 13 index (pl. NASDAQ, Bovespa) és 11 áru (palládium, arany, szója stb.) áll a kereskedők rendelkezésére.


Demó számla

A demó számlákat illetőleg az OptionBit egy egyszeri ajánlatot tud felmutatni. Nem sok oldalnál lehet sajnos befizetés nélkül demó számlát létrehozni de szerencsére az Optionbit ezen oldalak közé tartozik ahol nem szükséges befizetés a demó számlához. Amennyiben jelezzük szándékunkat a demó számlára az ügyfélszolgálaton létrehoznak nekünk egy 500 kredites demó számlát ami remek lehetőség a gyakorláshoz


Kereskedési típusok, return összege, minimum kereskedés

DIGITAL: hagyományos CALL/PUT trade típus, náluk ez a neve. Lejárati idő fix időponthoz kötött (pl. adott nap 12.00). Minimum trade összege az Optionbit felületen választható, az Algobit felületén 5 dollár. A return skálázható: in the money pozíció esetén 80% (0% refunddal out of the money trade esetén), illetve 60% return 20% refund közé.


TURBO: ugyanolyan CALL/PUT trade, mint a DIGITAL, a lejárati idő 30 másodperc és 5 perc közötti időtartam a pozíció megnyitását követően. A minimum trade összege az Optionbit felületen 10 dollár, az Algobit felületén 5 dollár. A return mind a kettőn fix 76%, 0% refunddal.


TOUCH: jelenlegi árhoz képest célértéket kell elérni felfelé/lefelé. Lejárati ideje a DIGITAL-hoz hasonló. Az Algobit felületén nem érhető el. A return fix 120%, a refund 0%.


RANGE: jelenlegi árhoz kötött szűk sávon belül lesz a trade vagy jóval távolabb? Lejárati ideje DIGITAL-hoz hasonló. Az Algobit felületén nem érhető el. A return fix 80%, a refund 0%.SPECIAL: Bitcoin és Alibaba kereskedésére kifejlesztett felület.


Kereskedhető eszközök 

A kereskedhető eszközök listája attól is függ hogy milyen kereskedési típuson vagyunk, hogy az Optionbiten vagy az Algobiten kereskedünk illetve hogy a nap milyen időszakában kereskedünk természetesen. A legtöbb Bináris Brókerhez képest nagy a választék. A lentebb felsoroltak egy napközbeni Digitalis kerekedésre az Optionbiten vonatkoznak:

Devizapárok: EUR/USD, GBP/USD, EUR/GBP, USD/NZD, USD/RUB, AUD/NZD, USD/CAD, AUD/USD, USD/CHF, USD/JPY, USD/NOK, USD/SEK, stb.

Árupiaci termékek: arany, ezüst, olaj, kávé.

Részvények: vegyes kínálat, több tőzsdéről összeválogatva. Megtalálhatsz amerikai mamutokat (pl.: Apple, Google, Facebook) és európai nagyvállalatokat egyaránt (pl.: BMW, Commerzbank, Deutsche Telekom, Vodafone Grop, Unicredit, Gazprom, Lufthansa stb.).

Befizetés, Bónusz, Kifizetés

A minimális befizetés 200 USD amivel mára bónuszt is megkapjuk . A befizetés módja lehet: bankkártya, neteller, skrill, paysafe kártya.

A bonusz mértéke az Optionbitnél változó de a legtöbb esetben 30%. Tehát a 200 dolláros minimum befizetésnél a bónuszunk összege 60 dollár viszont arra figyelnünk kell hogy a bonusz összeg 20-szorosát kell kereskednünk ahhoz hogy a pénzünket kivehessük. Ez nem tűnik kevésnek viszont ha rendszeresen kereskedünk akkor nem vészes. FONTOS a bónusz összegét soha nem lehet kivenni ám a bonusszal nyitott összegek profitját azt igen. Nagyobb befizetésnél érdemes az ügyfélszolgálatnál érdeklődni hogy kaphatunk e nagyobb bónuszt általában hajlanak rá! A bonusz feltételeket figyelembe véve ha nem akarunk ezzel élni és ekkora kereskedést lebonyolítani akkor ezt is tudjuk jelezni előre az ügyfélszolgálaton

Pénz kivétel módja: mint mindenhol banki utalás. A pénzkifizetés havonta egyszer ingyenes a többszöriért már díjat számolnak fel és természetesen a személyazonosságunk igazolása kötelező mint mindenhol.


Pozitívumok és Negatívumok


Pozitívum:

kiváló bónuszfeltételek

sok kereskedhető eszköz

magyar nyelvű ügyfélszolgálat

az Algobit ingyenes használata

áttekinthetőség


Negatívumok:

hosszabb átfutási idő be/kifizetés kapcsán

csak havi egy ingyenes kifizetés


Kinek ajánlott?

Azoknak javasoljuk akik sok eszközzel és beépített szignálokkal szeretnének dolgozni és fontos számokra a jó bónuszfeltétel. Amennyiben rendelkezünk egy alap angol nyelvtudással akkor érdemes itt kereskedni hiszen a magyar ügyfélszolgálat rendkívül segítőkész.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy