Site Builder

IQ Option

Az IQ Option Europe Ltd nem meglepő hogy a kedvező adózási lehetőségek miatt (mint a legöbb bináris opciós bróker cég) Cipruson van bejegyezve. Természetesen engedéllyel rendelkező és az eu-s szabályozásnak teljesen megfelelő vállalkozás. 

Amennyiben utána kutatunk az IQ Optionnak fórumokon és egyéb bináris opciós kereskedéssel foglalkozó oldalakon azért találunk negatív tapasztalatot de ezek csak felhasználói félreértésekből fakadóak amik a megfelelő kommunikációval elkerülhetők. Manapság az IQ Option több mint millió felhasználóval rendelkezik. Ami azt is jelenti hogy az IQ Option egy megbízható bináris opciós bróker hiszen nem rendelkezne ennyi ügyféllel ha nem férnének hozzá a pénzükhöz.

Az oldal tesztelése során semmilyen negatív tapasztalat nem ért minket. Más szempontból pedig nem véletlenül rendelkezik működési engedéllyel illetve ekkora ügyfélbázissal.

iq option bináris bróker
Iq option bináris bróker

Kezelhetőség, Ügyfélszolgálat, Mobilalkalmazás

Az IQ Option kereskedői felülete nagyon felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Amire oda kell figyelnünk hogy mint a legtöbb platformon a bináris opciós kereskedésben itt is a grafikonok pontatlanok, csúsznak nem javasolt a használatuk.

Ügyfélszolgálatuk segítőkészen áll rendelkezésünkre minden féle módon online chat, email illetve telefonon is angol nyelven. Természetesen ingyen elérhető mobilalkalmazással rendelkezik iPhonera és Androidra is.

Demó számla

Regisztrációnk után befizetés nélkül a rendelkezésünkre áll egy  demószámla.

Kereskedési típusok, return összege, minimum kereskedés

Hagyományos CALL/PUT trade típus, náluk ez a neve. Lejárati idő fix időponthoz kötött. Minimum trade összege egyedülállóan már 1 dollárral is lehet kereskedni a lejárati idő 30 másodperc 2 és 5 perc közötti időtartam a pozíció megnyitását követően.

Az IQOption-nél két részre szedték a bináris opciós kerskedést van a binary és a turbo. Turbo a 30 másodperces és 1 től 5 perces ügyletekig. Valamint a binary a 15 perces kereskedések 30 és 45 perc.

Befizetés, Kifizetés

A minimális befizetés 10 USD tol elérhető ami remek lehetőség annak aki nem akar annyi pénzt elsőre kifizetni és csak tesztelné. A befizetés módja lehet: bankkártya, neteller, skrill, paysafe kártya.

Pénz kivétel módja: mint mindenhol banki utalás. A pénzkifizetés havonta egyszer ingyenes a többszöriért már díjat számolnak fel és természetesen a személyazonosságunk igazolása kötelező mint mindenhol.

Pozitívum

sok kereskedhető eszköz
10 dolláros minimális befizetés
felhasználóbarát kereskedói felület

Negatívum

csúszó grafikonok
csak havi egyszer ingyenes kifizetés

Kinek ajánlott?

Azoknak javasoljuk akik kezdőként csak kisebb összeget szeretnének befizetni és kipróbálni a bináris opciós kereskedést illetve akiknek nem okoz gondolt az angol felület.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy