Website Generator

CBFinvest

CBFinvest üzemeltetője a Spot Capital Markets Ltd, amely cipruson bejegyzett cégként kínál befektetést és szolgáltatásokat világszerte. A Spot Capital Markets Ltd, elsődleges engedélyeztető hatósága tehát a CySEC. A Spot Capital Markets Ltd az összes alkalmazandó Európai Uniós és helyi szabályozás alapján működik, beleértve a MIFID (European Markets in Financial Instruments Directiv). 

A CBFinvest megbízhatóságát tovább növeli, hogy tagja a befektető védelmi alapnak, amely védi a ciprusi befektetési társaságok, és más befektetési társaságok ügyfeleit.

Kezelhetőség, Ügyfélszolgálat, Mobilalkalmazás

Az CBFinvest kereskedési felülete letisztult és könnyen kezelhető. Azon kevés bináris opciós brókerek közé tartozik ahol a kezelőfelület magyar nyelven elérhető. Valamint nem csak a felület, hanem az ügyfélszolgálat is, elérhető magyar nyelven. Mobilalkalmazásuk már letölthető a google play áruházban és elérhető iphonera is.

Cbfinvest bináris opciós bróker
Cbfinvest Bináris Opciós Bróker

Trade típusok, minimum trade

FEL/LE: hagyományos call/put típusú trade. 

LÉTRA: ez kereskedés lehetőséget ad a kereskedőnek többszörös előrejelzéseket és különböző lejárati időpontokat nyitni egy kiválasztott eszközön , összehasonlítva a kifizetéseket és a profitját. Különbözik a klasszikus Bináris opciós kereskedéstől válassza , elemezze , fektessen be , a Létrával a kereskedő különböző opciókat tud nyitni ugyanarra a lejárati időpontra, ha a megnyitott opció alapból a jó irányban nyílik , alacsony százalékot kap , ha spekulatív nagyobb elmozdulásokra vár a kereskedő, akár 150%-t is kereshet. 

RÖVID TÁVU: más néven 60 másodperces, short term, stb. Lejárati ideje: 1perc, 1,5perc, 2-3perc, vagy 5 perc a pozíció megnyitását követően. Minimum összeg 1 dollár, return 70% körüli. refund 10%.

Befizetés, Kifizetés

A minimális befizetés 10 dollár amivel akár a kezdőknek is érdemes elkezdeni hogyha nem lenne meg a bizalmunk a bináris opciókban vagy  önmagunkban estleg a bináris opciós brókerben.

A CBFinvestnél érdemes igénybe venni a szakmai támogatásukat és az ügyfélkövetésüket hiszen sokat segíthet a hatékony kereskedésben ha magabiztosan tudjuk használni a bináris opciós kereskedői felületet amiben késségesen segítenek a CBFinvest munkatársai.

A befizetés módjai: bankkártya, banki utalás, e-wallet. A kifizetésnek (withdraw) 10 eurós díja van és ugyanazokon a módokon lehetséges mint a befizetés, természetesen a személyazonosságunk igazolása is szükséges hozzá mint mindenhol, viszont lehetséges akár aznapi pénzkivétel is.

Cbfinvest Bináris Opciós Bróker

Pozitívum

magyar nyelvű felület és ügyfélszolgálat, alacsony minimum deposit(10usd), minimum trade összege 1usd, remek ügyféltámogatás és ügyfélkövetés

Negatívum

más brókerhez képest kevesebb eszköz ,
a kifizetést minden esetben költség terheli(10eur)

Kinek ajánlott?

Tökéletes választás az idegen nyelvet nem beszélők és kezdők számára. Illetve azoknak akik nem szeretnének akkora összeget befizetni elsőre.

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy