Mobirise

Anyoption

Átvilágítás, Megbízhatóság

Az Anyoption régi motoros mióta 2008-ban a bináris kereskedés útjára indult azóta elérhető és talpon van. Üzemeltetője a ciprusi székhelyű Ouroboros Derivatives Trading Ltd. A Bináris kereskedés egyik vezető Brókeréről van szó, melyet a CySEC mellett a brit FCA is bejegyezett. Kicsit utána olvasva a fórumokon és egyéb oldalakon lehet néhány negatív kommentet találni de ez elenyésző ahoz képest hogy több mint egy millióan használják az Anyoptiont. Tesztelése során nem találkoztam kirívóan nagy problémákkal ezért nyugodtan kijelenthető hogy az Anyoption egy megbízható Bróker.


Kezelhetőség, ügyfélszolgálat, mobilalkalmazás

Sajnos az angolnyelvtudás elengedhetetlen hiszen mind az ügyfélszolgálat mind a platform angol nyelven érhető el. Viszont 0-24 ben kereskedhetünk.

Az oldal átláthatóságát tekintve lehetne egyszerűbb de ha elkezdjük használni könnyen hozzá lehet szokni. Ügyfélszolgálatuk elérhető telefonon, chaten és e-mailen is. Mobil alkalmazásaik ingyenesen letölthető iPhonera és Androidra egyaránt.


Kereskedelmi felület

Az Anyoption hasonlóan a Stockpairhez saját fejlesztésú felülettel rendelkezik. Mint a legtöbb Bróker az Anyoption is egy webes kereskedési platformot használ ami jó mert ez javara épül éppen ezért nem szükséges semmit letölteni a használatához. Ezért elég felhasználó barát hiszen nem kell semmit letölteni és telepíteni egyből kereskedhetünk. Az Anyoption külön figyelmet szentel az újonc kereskedőinek. Ezt a felületen lehet látni, mert mind a profi kereskedők számára mind a bináris kereskedésben újoncok részére teljesen átlátható platformot biztosít az Anyoption. A kereskedési felület rutin nélkül is gyorsan átlátható és kezelhető.

Az Anyoption jelenleg nem kínál demó számlát az ügyfeleinek.

Kereskedési lehetőségek, eszközök

BINARY OPTIONS: hagyományos call/put típusú trade. Return 70%, refund 15% körül. Minimum trade összege szabadon választható.

OPTION +: call/put típusú trade, azonban bizonyos feltételek esetén az Anyoption visszavásárolja lejárata előtt az opciót. Return 60% körül, refund 15%. Minimum trade szabadon választható.

BINARY 0-100: különböző események kapcsán nyithatsz opciókat, a kifizetés attól függ, milyen eseményről van szó

ONE TOUCH: touch opció, azzal a kitétellel, hogy csak hétvégén köthető, a pénteki és a hétfői kereskedési órák között.

SPECIAL: Bitcoin és Alibaba kereskedésére kifejlesztett felület.

Befizetés, Bónusz, Kifizetés

A bónusz eléréséhez szöksékes minimális befizetés 200USD vagy EUR. A kifizetéshez szükségesk kereskedés a bónusz 15-szöröse, ami rendkívül kedvező a többi oldallal egybevetve. A bónusz mértéke a befizetés mértékétől is függ. A befizetés módjai: bankkártya, banki utalás, illetve skrill. A kifizetés a többi oldalhoz hasonlóan banki átutalással lehetséges. A kifizetéshez a személyazonosság igazolása természetesen elengedhetetlen min minden oldalnál.


Pozitívumok és Negatívumok:

Pozitívum:

az iparág egyik legrégebbi és legnagyobb szereplője

széles választék mind eszköz, mind trade típus esetében

24/7 kereskedés

különleges trade típusok

kedvező bónuszfeltételek


Negatívum:

mindenképp szükséges angoltudás


Kinek ajánlott?

Az Anyoption egyértelműen a profik választása de kezdőknek is remek. Ha érdekelnek a speciális trade típusok és instrumentumok, a 24/7 kereskedési lehetőség és profi kiszolgálás, az Anyoption remek választás!

Binariskereskedes.com

Kapcsolat
Email: info@binariskereskedes.com

Copyright (c) 2015
Terms of Use | Privacy Policy